Mátraházai Üdülőház

Vendégkönyv

- „Szoba szép tiszta, személyzet kimagaslóan barátságos és segítőkész.”
 
- „Kedvesek, mosolygósak, segítőkészségük kiváló. Jól éreztem magam, máskor is szívesen pihennék itt. Köszönöm szépen a személyzet kedvességét.”
 
- „Jól éreztük magunkat, minden jó volt. Kedves, rendes, előzékeny a személyzet.”
 
- „A személyzet udvariassága és segítőkészsége példa értékű. Az üdülőház árai reálisak, átlag keresetű emberek számára is elérhetők.”
 
- „Nagyon elégedettek voltunk egész itt tartózkodásunk alatt, a személyzet kedves és segítőkész, a szobák felszereltsége és tisztasága maximálisan megfelelő. Köszönünk mindent.”
 
- „Az általunk kivett szoba, igényelt szolgáltatás illetve a személyzet kifogástalan volt. Köszönjük a szíves vendéglátást. Sietünk vissza idén ősszel vagy télen.”
 
- „A személyzet munkája és a vendégekhez való viszonyuk kiváló!!!!”
 
- „Visszatérő vendégként ugyanazt a kedvességet, figyelmességet tapasztaltam az üdülőház személyzetétől, mint első alkalommal. Ez ad az egész üdülőháznak egy családias hangulatot.”
 
- „Az üdülőház korszerű, tiszta. Tágasak, jól felszereltek a szobák. Az ellátás a vendég igényeihez igazodó. A személyzet mindegyike segítőkész, udvarias. Elhivatottan, szeretettel végzik munkájukat. A vendég komfortérzetét növelné, ha zavartalanul szellőztethetne (szúnyogháló). Az itt eltöltött idő nagyon kellemesen telt. Köszönöm.”